HUNGERIT

 

ELSŐ LÉPÉS: Sajtóügynökségünk a HUNGERIT, az első számú magyar baromfitermelő cég megbízásából megszerkesztette a nemzetközi sajtó követelményeinek megfelelően a magyar baromfi külföldi, Négy Mancs- szervezet  bojkottjáról szóló cikket. Az írásban tények szerepeltek arról, hogy a Négy Mancs diszkriminál, egy német céget ugyanis levett a bojkottlistájáról, holott az is tulajdonosa több magyarországi baromfiipari cégnek. (A cikk magyar változata itt olvasható).

 

MÁSODIK LÉPÉS: A PREMIERPRESS elkészítette a cikk német nyelvű változatát és azt lektoráltatta. A német nyelvű írás itt olvasható.

 

HARMADIK LÉPÉS: Sajtóügynökségünk a cikket közvetlenül mintegy 50 német nyelvű (németországi, osztrák, és svájci lapnak, illetve on-line) médiának továbbította. Emellett az érintett országok hírszolgálatain keresztül szélesebb körben is eljuttatta az írást a sajtóorgánumokhoz. Közzétette a hírben a cég honlapjának, a felvilágosítással szolgáló illetékeseknek az elérhetőségét is.

 

NEGYEDIK LÉPÉS: A PREMIERPRESS a megbízónak részletes beszámolót küldött a hír megjelenéséről.

 

SAJTÓMEGJELENÉS:

 

Az írás megjelent a német nyelvű hírügynökségek valamennyi megrendelőnek eljuttatott hírszolgáltatásában az itt látható formában:

 

A cikk számos helyen megjelent a német sajtóban. Itt a Finanznachrichten híre olvasható.

 


 

 
PREMIERPRESS