SPIRIT SZÍNHÁZ: STEINBECK -EGEREK ÉS EMBEREK


A beteljesületlen vágyak, a kitartó akarás, a kölcsönös bizalom emblematikus drámáját, Steinbeck klasszikus művét, az Egerek és Emberek című darabot mutatja be a Spirit Színház.


Ez a világválság idején játszódó, Pulitzer-díjas dráma a kisemberek örökérvényű problémáival, küzdelmükkel és elérhetetlen álmaival foglalkozik. 

„Ritka eset, hogy két ember együtt vándoroljon. Tudod, milyenek a munkások: jönnek, megkapják az ágyukat, dolgoznak egy hónapig, aztán elmennek egyedül. Sose láttam, hogy valaki törődött volna a másikkal. Nem is tudom, miért. Talán ezen a rongyos világon mindenki fél a másiktól”- mondja George, a vándormunkások egyike, aki társával Lennie-vel egy kaliforniai tanyán vállal munkát - és szövi álmait az emberhez méltó jövőről. 

A Spirit Színház hitvallása, hogy éppen ilyen, az „emberek lelkéhez eljutó”, megindító, elgondolkoztató színdarabokat vigyen színpadra, kiváló szereplők közreműködésével.
 
A Margit híd budai hídfőjénél, az Árpád fejedelem útja 3-4. szám alatt működő magán színházban az Egerek és Emberek október 17-én, 18-án és november 2-án látható.

Szereposztás:

George Orosz Ákos

Lennie ifj.Jászai László

Candy Mészáros Tamás

Crooks Ekanem Bálint

Curley Noé Viktor

Curley felesége Nagy Enikő

Slim Anga-Kakszi István

Carlson Kutik Rezső

Candy kutyája Lili, kutya

Színpadra alkalmazta
és rendezte

Jantyik Csaba


 

 
PREMIERPRESS